Kui juuste väljalangemine muutub valusaks kemoteraapia ajal

Kui juuste väljalangemine muutub valusaks kemoteraapia ajal

 Kui juuste väljalangemine muutub valusaks kemoteraapia ajal

 Meie klient Moonika jutustas meile oma kogemust juuksekaotuse valulikkusest kemoteraapia ajal

Mul hakkas peanahas kipitus. Möödusid päevad ja see muutus aina hullemaks uute kõrvalmõjudega. See muutus järsku kohutavalt valusaks ja mul oli peanahas suur pinge.. Seal oli põletustunne, kihelus, kipitus, sülemlemine ja see tundus nagu kraabiks keegi jsu peanahka. Ühel õhtul läks see nii ägedaks, et ärkasin sellest üles ja pidin püsti tõusma ja pead vee all loputama.


Ma läksin Parukapoe  veebisaidile ja leidsin toote nimega La Biosthetique Lotion Ergines E mis pidi aitama peanaha normaalseks muuta. Olin valmis kõike proovima, sest ma ei saanud kuskil rahulikult olla. Ma lihtsalt pidin oma peanahka rahustama. Kasutasin seda  ja see töötas kohe! See oli täielik kergendus, et enam  valu ei tundnud.


See on õhuke vedel kreem, mida on väga lihtne peanahale määrida. See ei muuda juukseid rasuseks, kuid võtab ära kogu ärevuse ja valu, mis mul oli.

Esimestel päevadel kasutasin seda 2-3 korda päevas. Kuid juba mõne päeva pärast piisas sellest, kui kasutate seda ainult hommikul ja õhtul. 10 päeva pärast nägin, et see töötas tõesti hästi. Tegelikult on toode nii hea, et kasutan seda nüüd ainult 1-2 korda nädalas või siis, kui kihelus taas algab.

Veel suurema efekti saavutamiseks kasutasin losjooni koos Šampooniga tundlikule peanahale Lipokerine Ergines E

Võtsin ühendust oma onkoloogiaosakonnaga ja rääkisin oma juuste väljalangemisest ja tõsistest kõrvalmõjudest. Nad olid harva kuulnud kedagi nii suure ebameeldiva kogemusega nagu mina,.

Juuste väljalangemise tõttu on mulle antud parukatoetus -20% ja soovitati soetada spetsiaalseid looduslikust materjalist peakatteid.


Siin on seis hetkel  selline, et olen kaotanud ca. 2/3 juustest ja kahjuks juuste väljalangemine jätkub. Nii et olen ostnud mõned peakatted, kuna pea ümber hakkab külm, eriti kui olen väljas.